About

wie ben ik?

Hey Hallo! Mijn naam is Marie. Ik ben een tiener met een fascinatie voor vele dingen die drie keer per week tot uiting komen op deze blog. Ik blog over beauty, lifestyle en art. Ook onderwerpen zoals Fashion, Books en andere dingen komen aan bod.

Waarom bloggen?

Het idee om te bloggen kwam toen mijn dagboekje te klein werd, mijn schriften vol gekrabbeld stonden en mijn pc uitpuilde van de bestanden. Ik had meer ruimte nodig om te schrijven dus besloot ik een blog te beginnen. Een nieuwe hobby die mijn passie voor het schrijven met de jaren doet groeien. Ik heb al jaren een dagboek, ik schrijf al een tweetal jaar verhaaltjes (of stukken daarvan) en ik hou van alles wat ik denk en voel op papier te zetten! Een blog, een eigen plek, een perfect alternatief. Marietjeh werd een feit 12 oktober 2014.

 

tekenen

Wat tekenen voor mij is, kan ik in een enkel woord zeggen: leven! Tekenen is een passie van me al zolang ik me kan herinneren. In een wereld zonder tekenen en kunst zou ik niet willen/kunnen leven. Al sinds ik zeven jaar ben ga ik naar het ABK (Academie voor Beeldende Kunsten) iedere week. Als ik bezig ben met iets zoals tekenen of schilderen dan kan ik mijn hoofd leegmaken en vergeet ik alles om me heen. Dat moment gaat alleen maar om het beeld dat op papier verschijnt. Ik teken omdat ik het graag doe en omdat het een natuurlijke reactie is geworden. Ik weet niet wat de doen, ik ga tekenen. De les is saai, ik ga tekenen (wat soms misschien niet echt de bedoeling is onder een les). Kunst is de passie die de drijfveer voor mijn leven vormt.

Waar hou ik nog van?

Ik hou van Quotes vooral als ze uniek zijn en speciaal. Een lekker stukje taart met een koffie of thee kan er ook altijd wel in. Ik ben verzot op chocolade! Lezen doe ik graag net zoals het kijken van een goede film. Ik experimenteer wat op vlak van fotografie. Ik bezoek heel graag musea en hou van alle vormen van kunst, van woordkunst tot schilderkunst. Maar ik hou vooral van een goede wandeling in de natuur, ik hou gewoon van buiten zijn.

interesses? 

Ik hou van veel dingen maar ik heb ook nog wel wat interesses en fascinaties. Ik interesseer me voor beauty ondanks dat ik er niet mega veel mee bezig ben. Ik heb ook een grote fascinatie voor de medemens en zijn gedragingen. Ik hou ervan te zien hoe mensen zich gedragen in bepaalde situaties en hoe ze met elkaar omgaan. Ook hou ik ervan de ware aart van mensen te zien of die nu goed of slecht is. Alle verschillende culturen met hun unieke gebruiken zijn ook fascinerend! Elk volk/land/groep heeft zijn eigen cultuur en ik hou ervan te zien hoe mensen in andere culturen leven. Ook hou ik van lekker eten vooral als het iets speciaal heeft zoals een streekgerechten uit een ander land of zo iets. Ik lust bijna alles dus ik eet graag gevarieerd. Tot slot ben ik echt gek op reizen. Ik ben nog niet op zoveel plaatsen in de wereld geweest maar toch al een paar. Toch blijft de fascinatie voor reizen en de wereld zien steeds groeien. Er zijn nog zoveel plaatsen waar ik eens graag naartoe zou gaan! Iets zelf zien is natuurlijk stukken beter als er steeds opnieuw over horen.

 

social media

Ik post regelmatig wel iets op een social media site. Wil je daarvan op de hoogte blijven?

instagram:  mariebeyens

pintrest:   marietjehB

Twitter:  marietjehB

Het zou fijn zijn me even te volgen -En deze blog te volgen 😉 –

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s